Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

AHAs / BHAs / PHAs

Τους ομαδοποιούμε όλους μαζί αφού μας αρέσουν όλοι… και επίσης τους αρέσει να αναμιγνύονται!

Αυτά τα οξέα προέρχονται φυσικά από διάφορες φυτικές πηγές, καθώς και από το γάλα, αλλά μπορούν επίσης να είναι συνθετικά για να εξασφαλίσουν σταθερότητα και αποτελεσματικότητα (το 99,9% όλων των οξέων που χρησιμοποιούνται σε δερματολογικές και ιατρικές απολεπίσεις είναι συνθετικά!) Σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από 4% και σε μια βάση με pH 3 έως 4, απολεπίζουν το δέρμα διασπώντας την ουσία που συγκρατεί τα νεκρά κύτταρα μαζί.

Τα πιο αποτελεσματικά AHAs είναι το γλυκολικό και γαλακτικό οξύ. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς στην Swissline πάντα επικεντρωνόμαστε σε αυτά τα δύο AHAs. Το γαλακτικό οξύ είναι το μόνο οξύ που υπάρχει φυσικά στο ανθρώπινο δέρμα, καθιστώντας το την ασφαλέστερη και καλύτερη επιλογή για όσους έχουν ξηρότερη ή πιο εύθραυστη επιδερμίδα. Όπως είναι ευρέως γνωστό, ωστόσο, όλα τα οξέα μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη ευαισθησία στον ήλιο, αλλά φορώντας ένα σωστά σχεδιασμένο αντηλιακό σε καθημερινή βάση εξαλείφει αυτόν τον κίνδυνο.

BHAs, όπως το σαλικυλικό οξύ, χρησιμοποιούνται καλύτερα σε μεικτό ή πιο λιπαρό δέρμα, δεδομένου ότι τα BHAs, σε αντίθεση με τα AHA, είναι διαλυτές της λιπαρότητας και μπορούν να απορροφηθούν καλύτερα από πόρους που φράζουν με υπερβολικό σμήγμα για να αποσαφηνίσουν και να μειώσουν τις ατέλειες.

Τα PHAs (είναι είδος πολυϋδροξικού οξέως) είναι μια επιλογή τρίτης γενιάς εάν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο για τα υπόλοιπα απολεπιστικά οξέα.

Η γλυκονολακτόνη, η γαλακτόζη και το λακτοβιονικό οξύ είναι μερικά από τα οξέα που συνθέτουν αυτή την ομάδα. η οποία προσφέρει εγγυημένα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα με ελάχιστο δυναμικό ερεθισμού. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν χορηγούν τις διορθώσεις ελαχιστοποίησης ηλικίας που είναι δυνατές με την τακτική χρήση AHAs ή BHAs.

Εξερευνήστε παρακάτω τα προϊόντα απολέπισης με AHAs / BHAs / PHAs.

 

PERFECT FORMULA PYRAMID

At Swissline, we believe in the endless self-recovery potential human skin has, and because of this we also believe that intelligent skincare should work with skin, never by-passing it. Explore our pyramid of skincare ingredients, offering you a clear and deep understanding of what makes sense in skincare.

Ready to love your skin ?

Get started with these

Read more

Retinol

Retinol is THE star ingredient in the fight against the signs of aging skin.

peptides

At Swissline, we have always been intrigued by peptides! They can be lab-built, structural blocks identical to various forms of the skin’s own proteins.

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία