Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Cellactel 2 Complex

Το χαρακτηριστικό συστατικό της σειράς Cell Shock*, Cellactel 2 Complex είναι ένα από τα μυστικά όπλα της μάρκας, μαζί με τους κυτταρικούς παράγοντες νεότητας του δέρματος, στην καταπολέμηση των περιβαλλοντικών επιθέσεων. Είναι ένας φυσικός αναζωογονητής που βοηθά στην επισκευή βασικών λειτουργιών, στην αύξηση της πρόσβασης των κυττάρων σε ζωτικό οξυγόνο και στην αναγέννηση του δέρματος.

Cellactel ήταν το όνομα του αρχικού συμπλέγματος που δημιουργήθηκε το 1989 από την Swissline, το οποίο περιείχε πρώτες ύλες που προέρχονταν από πλακούντα και αμνιακό υγρό. Η έκδοση Cellactel 2 του συμπλέγματος, που δημιουργήθηκε το 2002, βασίζεται σε φυτικές εναλλακτικές λύσεις και ιδιόκτητες μεθόδους ζύμωσης, ενισχύοντας τα οφέλη όλων των άλλων ενεργών συστατικών στη φόρμουλα. Οι πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης, που χρησιμοποιούνταν στο αρχικό συγκρότημα, δεν χρησιμοποιούνται πλέον.

* χρησιμοποιείται στις σειρές CELL SHOCK, CELL SHOCK AGE INTELLIGENCE, CELL SHOCK WHITE

PERFECT FORMULA PYRAMID

At Swissline, we believe in the endless self-recovery potential human skin has, and because of this we also believe that intelligent skincare should work with skin, never by-passing it. Explore our pyramid of skincare ingredients, offering you a clear and deep understanding of what makes sense in skincare.

Ready to love your skin ?

Get started with these

Read more

Growth Factors

Learn how our plant-based growth factors help to intensely activate dermal synthesis and boost collagen production.

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία