Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Christophe LESUEUR, Διευθύνων Σύμβουλος

Για έναν άντρα που αγαπά το τρέξιμο, ο Christophe γνωρίζει ότι το πάθος, η δέσμευση και η αποφασιστικότητα μπορούν να σε πάνε μακριά… και όχι μόνο στον αθλητισμό. Βασίζεται στην ενέργεια και την ορμή του για να τον ωθήσει μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής του, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών του αναζητήσεων.

Ο Christophe βρίσκει πραγματικά ικανοποιητικό να αναπτύσσει brands που συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο σε πιο ευτυχισμένους, πιο υγιείς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο… και η Swissline είναι σίγουρα μία από αυτές τιςbrand.

Εξηγώντας τι τον ωθεί και τον εμπνέει:

Ευδοκιμώ σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα και έχω πάθος για την ανάπτυξη των διεθνήbrands. Έχοντας εργαστεί σε πολλές διαφορετικές χώρες, όπου η ομορφιά ορίζεται από πολιτιστικές και κοινωνικές δομές, πιστεύω ότι η ομορφιά μπορεί να σημαίνει κατά καιρούς πολλά διαφορετικά πράγματα για πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Τούτου δεχθέντος, η υγεία του δέρματος είναι ο κοινός παρονομαστής ανεξάρτητα από τον ορισμό της ομορφιάς.

Αναλύει αναλυτικά το μονοπάτι της «επιστήμης»:

"Όταν μπήκα στην Swissline το 2007, επικεντρωθήκαμε σε ένα νέο είδος σύνθεσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων είτε υποβλήθηκαν σε αισθητικές επεμβάσεις είτε σχεδίαζαν να το κάνουν. Μια σύνθεση κατά των ρυτίδων, κατά της χαλάρωσης, κατά αυτού και κατά αυτού, και παρέχει ένα πιο σύγχρονο στυλ που περιστρέφεται γύρω από την «καλή γήρανση» ή αλλιώς “wellaging”! Επειδή το δέρμα έχει μια ατελείωτη δύναμη αυτο-ανάρρωσης, θα αψηφήσει έξυπνα τα σημάδια της γήρανσης από μόνο του• αν του δοθεί μόνο η σωστή τροφή».

Η συλλογή αργότερα ονομάστηκε AgeIntelligence™, καθώς παρέχει μια οδηγία για το πώς να ξεπεράσετε τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Αλλά ακόμη περισσότερο, υπονοεί ότι αυτές οι φόρμουλες επωφελούνται από τη συμβολή διάφορων γιατρών και αισθητικών χειρουργών στην Ελβετία, οι οποίοι παρέχουν ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, με άλλα λόγια, «εσωτερικές πληροφορίες», που δίνει ώθηση σε αυτές τις φόρμουλες.

Ο Christophe πέρασε τα περισσότερα από τα χρόνια της μόρφωσής του ταξιδεύοντας εκτενώς με τους γονείς του -και οι δύο γιατροί- και τα αδέρφια του. Αυτή η εμπειρία του ενστάλαξε μια μακροχρόνια περιέργεια για άλλους πολιτισμούς και ένα βαθύ ενδιαφέρον για την επιστήμη πίσω από την ευεξία.

Έχοντας εκτεθεί σε νεαρή ηλικία στον κόσμο της ιατρικής, οι συνθέσεις και τα συστατικά κίνησαν το ενδιαφέρον του Christophe. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, για να μην αναφέρουμε μια αισθητική ευαισθησία που μπορεί να προέλθει μόνο από το ότι είναι Γάλλος, ο Christopheαντικατοπτρίζει την πολυτέλεια για την οποία φημίζεται η Ελβετία.

Ο Christophe ξεκίνησε την καριέρα του στον κόσμο της πολυτελείας, αφού αποφοίτησε από μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στη Γαλλία και στη συνέχεια βελτίωσε τις στρατηγικές του δεξιότητες στην Accenture (μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες συμβούλων).

Έχει ζήσει σε 3 ηπείρους ενώ έχει αναλάβει διάφορες αναθέσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελείας (Dior, Prada και Chalhoub). Έχοντας εγκατασταθεί στη Ζυρίχη πριν από πέντε χρόνια, θέλει να εκμεταλλευτεί το επιχειρηματικό του πνεύμα για να χτίσει περαιτέρω τη μάρκα Swissline.

Όσον αφορά την προσωπική του υγεία και ευεξία, ο Christophe ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση. Πιστεύει ότι ένα υγιές σώμα και μυαλό έχουν γενικά αποτελέσματα. Του αρέσει να κάνει αθλήματα με τη γυναίκα και τα παιδιά του και είναι μανιώδης αναγνώστης. Ο Christophe δίνει μεγάλη σημασία στην επίτευξη μιας ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, όχι μόνο για τον εαυτό του… αλλά και για την ομάδα της Swissline.

Με απλά λόγια, πιστεύει: Μια χαρούμενη ομάδα ισοδυναμεί με μια χαρούμενη μάρκα… και μια χαρούμενη μάρκα είναι ένα όμορφο πράγμα.

Όσον αφορά τις δικές του πεποιθήσεις και πρακτικές περιποίησης, ο Christophe αναζητά ανώτερα προϊόντα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα και όχι πολλή φασαρία. Για αυτόν, «λιγότερο είναι περισσότερο». Οι απλές τελετουργίες και οι λύσεις είναι ο δρόμος. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα νέα προϊόντα AgeIntelligence έχουν πραγματικά απήχηση μαζί του.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι στη Swissline με την σειράAgeIntelligence, είναι η απλότητά της… το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικές σταγόνες από αυτά τα ισχυρά ενισχυτικά (boosters) σε οποιαδήποτε κρέμα έχετε ήδη στο σπίτι για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι μια ισχυρή και απλή ιδέα… μια ξεκάθαρη προσέγγιση για την περιποίηση της επιδερμίδας υψηλής ποιότητας…

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία