Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Collagen

  • Το κύριο δομικό στοιχείο στο ανθρώπινο δέρμα, το κολλαγόνο είναι επίσης η βασική πρωτεΐνη που συγκρατεί το σώμα μαζί. Για το λόγο αυτό, είναι ένα σημαντικό σημείο επικέντρωσης για εμάς! Η ανθεκτικότητα, η πυκνότητα και η ομοιομορφία της επιφάνειας του δέρματος εξαρτώνται από αυτό.

    Ως συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας, το κολλαγόνο δεν είναι ποτέ vegan*. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το “φυτικό-κολλαγόνο”. Υπάρχουν όπως μη ζωικές μορφές κολλαγόνου καθώς αυτό μπορεί να ληφθεί από υποπροϊόντα τροφίμων, δηλαδή από μη βρώσιμους χόνδρους ψαριών.

    Στην Swissline, προσπαθούμε να διαμορφώνουμε προϊόντα που φροντίζουν το ανθρώπινο δέρμα και σεβόμαστε πλήρως την πραγματική βιολογία του δέρματος. Ως εκ τούτου, συμπεριλαμβάνουμε κολλαγόνο σε διάφορα σκευάσματα για τα αξιοσημείωτα οφέλη που μπορεί να φέρει στο δέρμα. Συμπεριλαμβάνουμε επίσης πεπτίδια που ενισχύουν το κολλαγόνο καθώς επίσης και μιμητικούς αυξητικούς παράγοντες, που αποδεδειγμένα αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος. Κανένα από αυτά δεν βασίζεται σε ζώα.

    Εάν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την αντιμετώπιση από τα ορατά σημάδια της γήρανσης, το κολλαγόνο πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος του παιχνιδιού σας.

    * αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις για τα προϊόντα που περιέχουν κολλαγόνο, οι φόρμουλες στις συλλογές Age Intelligence, Force Vitale και Water Shock δεν περιέχουν κολλαγόνο.

PERFECT FORMULA PYRAMID

At Swissline, we believe in the endless self-recovery potential human skin has, and because of this we also believe that intelligent skincare should work with skin, never by-passing it. Explore our pyramid of skincare ingredients, offering you a clear and deep understanding of what makes sense in skincare.

Ready to love your skin ?

Get started with these

Read more

Hyaluronic Acid

Naturally a key constituent in human skin, hyaluronic acid will undoubtedly remain one of the industry’s “it” ingredients (for once, only for the best reasons!).

peptides

At Swissline, we have always been intrigued by peptides! They can be lab-built, structural blocks identical to various forms of the skin’s own proteins.

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία