Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Bürgenstock Resort, Switzerland

pamper

Luzern, Switzerland

ADDRESS

Bürgenstock Hotels & Resort 6363 Obbürgen Bürgenstock Switzerland


Make An Appointment

Το εκπληκτικό Bürgenstock Resort βρίσκεται πάνω από τη λίμνη της Λουκέρνης και μόλις άνοιξε το 4ο ξενοδοχείο του, το εντυπωσιακό Waldhotel Health & Medical Excellence. Διαθέτει ιατρικές εγκατάστασεις 45.208 τμ και spa 13.993 τμ.

Το Waldhotel Spa προσφέρει τις θεραπείες της Swissline με επαγγελματικά προϊόντα από τρεις σειρές προϊόντων της εταιρίας: Cell Shock ,  Cell Shock White και Force Vitale , ενώ επίσης πωλούνται και τα καταναλωτικά προϊόντα από αυτές τις σειρές.


"Στο Burgenstock Resort υιοθετούμε μια ολιστική προσέγγιση για την περιποίηση του δέρματος, όπου τα ιατρικά σκευάσματα και τα καλλυντικά παίζουν τον πρωταρχικό ρόλο. Ο ανοιχτός διάλογος μεταξύ του τμήματος δερματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Waldhotel και των αισθητικών στο Waldhotel Spa διευκολύνει στην καλύτερη φροντίδα των επισκεπτών μας. Οι γραμμές θεραπείας spa έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να συμπληρώσουν την ιατρική περίθαλψη. Για παράδειγμα, η θεραπεία πρόσωπου της Swissline "Swiss Virtual Surgery" είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ως μέρος μιας θεραπευτικής αγωγής μετά από μια μη επεμβατική διαδικασία όπως μικροδερμοαπόξεση, ενέσιμα, και λέιζερ καθώς τα βασικά συστατικά βοηθούν στη διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος ».
DR AHMAD JALILI, MD, PH.D
HEAD OF THE DERMATOLOGY AND VENEREOLOGY DEPARTMENT
WALDHOTEL HEALTH & MEDICAL EXCELLENCE CENTRE
Make An Appointment

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία