Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

LABO SPA, SWITZERLAND

regenerate

ZURICH, SWITZERLAND

ADDRESS

LABO SPA Talacker 41 8001 Zürich Switzerland


Make An Appointment

Μπείτε σε έναν κόσμο στον οποίο ο χρόνος φαίνεται να μένει στάσιμος και παράλληλα βρίσκεστε σε ανταγωνιστική αρμονία με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Το πρώτο Day-Spa στη Ζυρίχη, LABO, άνοιξε το 2005 ως όαση ευημερίας στο κέντρο της παλλόμενης πόλης. Εδώ μπορείτε να αναγεννήσετε το σώμα και τις αισθήσεις σας ενώ αυξάνετε την υγεία και την ομορφιά σας και βιώνετε νέα επίπεδα χαλάρωσης.

Οι ιδιοκτήτες και ιδρυτές, Carole Nicolaou και Carine Langenskiold , έχουν επλέξει προσεκτικά τις  θεραπείες και τα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα για να προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία.

Το LABO Spa προσφέρει επαγγελματικές θεραπείες προσώπου Swissline που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους αισθητικούς, κατάλληλες για τις ατομικές σας ανάγκες.


«Προσφέρουμε τις περιποιήσεις προσώπου της Swissline για πολλά χρόνια, καθώς πιστεύουμε ότι η πολυτελής εμπειρία και τα ορατά αποτελέσματα που παρέχουν τα επαγγελματικά προϊόντα είναι σύμφωνα με το ήθος του χώρου μας. Τα καταναλωτικά προϊόντα της Swissline προσφέρονται επίσης στον χώρο λιανικής μας για πελάτες που θέλουν να πάρουν μαζί τους την εμπειρία της Swissline. »
CAROLE NICOLAS
CO-FOUNDER, LABO SPA
Make An Appointment

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία