Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

MSC CRUISES

sail away

WORLDWIDE

ADDRESS

Η εμπειρία του MSC Cruises ενσαρκώνει την κομψή πλευρά της Μεσογείου για να δημιουργήσει μοναδικά και αξέχαστα συναισθήματα για τους επισκέπτες, μέσω της ανακάλυψης των πολιτισμών, των ομορφιών και των γεύσεων του κόσμου.


Η εμπειρία του MSC Cruises ενσαρκώνει την κομψή πλευρά της Μεσογείου για να δημιουργήσει μοναδικά και αξέχαστα συναισθήματα για τους επισκέπτες, μέσω της ανακάλυψης των πολιτισμών, των ομορφιών και των γεύσεων του κόσμου. Η MSC Cruises μεταφράζει το πάθος της για τη θάλασσα σε δέσμευση για αριστεία στη φιλοξενία, τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την κυριαρχία σε κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσει την πλήρη ευτυχία και ικανοποίηση κάθε επισκέπτη.


Η MSC Cruises είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο και η νούμερο ένα γραμμή κρουαζιέρας στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Ο στόλος, που αποτελείται από 15 υπερσύγχρονα, κομψά σχεδιασμένα πλοία, προσφέρει πολυτελή καταλύματα, αυθεντικές γαστρονομικές απολαύσεις και βραβευμένη ψυχαγωγία, καθώς και τις καλύτερες στην κατηγορία θεραπείες ευεξίας, φυσικής κατάστασης, ομορφιάς και SPA. Στο πλαίσιο της προσφοράς σπα επί του σκάφους, η MSC Cruises προσφέρει τώρα περιποίηση προσώπου Swissline στους επισκέπτες της στα πολυτελή ιαματικά λουτρά της σε επιλεγμένες διαδρομές.Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία