Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Peptides

Στη Swissline, πάντα μας κέντριζαν το ενδιαφέρον τα πεπτίδια! Μπορούν να είναι κατασκευασμένα στο εργαστήριο και δομικά πανομοιότυπα με διάφορες μορφές πρωτεϊνών του ίδιου του δέρματος. Αυτό τους δίνει ικανότητες αποκατάστασης του δέρματος, όχι μόνο ως παράγοντες που συμβάλλουν στην πυκνότητα των ιστών αλλά και ως «αγγελιοφόροι» που επιτρέπουν την αποστολή σημάτων μεταξύ των κυττάρων, για διευκόλυνση ή και για ειδικές μεταβολικές διαδρομές.

Απλά πρέπει να οραματιστείτε έναν μηχανισμό για την αποστολή των μηνυμάτων που θέλετε να στείλετε, να αποκλείσετε ή ακόμα και να σιωπήσετε. Τα πεπτίδια είναι ένα σημαντικό κομμάτι του τι σημαίνει έξυπνη περιποίηση δέρματος, ακόμα κι αν τείνουν να αποτελούν πρόκληση από την άποψη της σύνθεσης τους, καθώς είναι ευάλωτα σε επίθεση από ένζυμα που υπάρχουν φυσικά στο δέρμα. Τα συνθετικά πεπτίδια είναι ένας καλός τρόπος για να δείξετε γιατί το «φυσικό» δεν είναι πάντα συνώνυμο με το καλύτερο… είναι σχεδιασμένα για να αντιστέκονται σε αυτές τις επιθέσεις, καθιστώντας τα ξεκάθαρα τον καλύτερο τρόπο που πρέπει να ακολουθήσετε για οποιαδήποτε σοβαρή σύνθεση περιποίησης δέρματος.

Εξερευνήστε τα προϊόντα μας με πεπτίδια >

PERFECT FORMULA PYRAMID

At Swissline, we believe in the endless self-recovery potential human skin has, and because of this we also believe that intelligent skincare should work with skin, never by-passing it. Explore our pyramid of skincare ingredients, offering you a clear and deep understanding of what makes sense in skincare.

Ready to love your skin ?

Get started with these

Read more

Hyaluronic Acid

Naturally a key constituent in human skin, hyaluronic acid will undoubtedly remain one of the industry’s “it” ingredients (for once, only for the best reasons!).

Collagen

The major building block in human skin, collagen is also the core protein that holds the entire body together.

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία