Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –– ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ->

Θέλουμε να είστε απόλυα ευχαριστημένοι με τις αγορές σας στην ιστοσελίδα μας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να την επιστρέψετε εντος 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος για τους ακόλουθους λόγους:

τΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ

Στην ατυχή περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος θα χαρούμε να το αντικαταστήσουμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος και την αποστολή στα κεντρικά μας γραφεία. Θα καλύψουμε τα έξοδα αποστολής και θα αντικαταστήσουμε το προϊόν.

Όλες οι επιστροφές και οι επικοινωνίες σχετικά με τις επιστροφές θα πρέπει να απευθύνονται σε:

Swissline Greece
Shoppingland
Kolokotroni 1
14562
Kifisia - Attiki

+30 2106233700
+302106233900

ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα μη-ανοιγμένο προϊόν στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία αν αλλάξατε γνώμη. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος για την επιστροφή του προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στους "Όρους & Προυποθέσεις". Πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας εγγράφως μέσω e-mail ή ταχυδρομίου στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Προσοχη

Παράνομες πωλήσεις των δερμοκαλλυντικών Swissline στο διαδίκτυο: Αν αγοράσετε τα δερμοκαλλυντικά Swissline cosmetics από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα στην Ελλάδα ή την Κύπρο διατρέχετε τον κίνδυνο αγοράς πλαστών, παλιών-ληγμένων ή ελαττωματικών προϊόντων. Η Swissline Greece δεν είναι υπεύθυνη για τις διαδικτυακές αγορές σε άλλες ιστοσελίδες.

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία