Χάρισε στους αγαπημένους σου μια αξέχαστη εμπειρία!: Απόκτησέ την εδώ
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds
Καλάθι αγορών
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –– ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ->

Η ΟΜΑΔΑ

Ακριβώς όπως λέει η παλιά αφρικανική παροιμία, «Χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί», χρειάζεται μια ομάδα για να φτιάξεις μια επωνυμία. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος. Είναι η συνεργασία και η ανοιχτή ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών καθώς και ο μοναδικός συνδυασμός διαφορετικών συνόλων δεξιοτήτων, υποβάθρου και προσωπικοτήτων που χτίζουν μια επιτυχημένη επωνυμία.

Γνωρίστε μερικά μέλη της εταιρικής ομάδας της Swissline που βοηθούν να ζωντανέψουν ιδέες για προϊόντα.

CHRISTOPHE LESUEUR, Διευθύνων Σύμβουλος

Για έναν άντρα που αγαπά το τρέξιμο, ο Christophe γνωρίζει ότι το πάθος, η δέσμευση και η αποφασιστικότητα μπορούν να σε πάνε μακριά… και όχι μόνο στον αθλητισμό. Βασίζεται στην ενέργεια και την ορμή του για να τον ωθήσει μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής του, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών του αναζητήσεων.

Ο Christophe βρίσκει πραγματικά ικανοποιητικό να αναπτύσσει brands που συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο σε πιο ευτυχισμένους, πιο υγιείς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο… και η Swissline είναι σίγουρα μία από αυτές τιςbrand.

CUSTODIO D'AVO, GLOBAL BRAND DIRECTOR

Στο Custodio αρέσουν οι καλές ιστορίες… και τις λέει στην βιομηχανίαομορφιάς εδώ και 30 χρόνια. Έχοντας εργαστεί για τηνChanel, ElizabethArden και LaPrairie, καθώς και για τη Swissline τα τελευταία 12 χρόνια, γνωρίζει τη βιομηχανία εξ ολοκλήρου.

Βασιζόμενος στην εμπειρία του στην διοίκηση, στους τομείς του μάρκετινγκ και της εκπαίδευσης, έχει αφιερώσειένα μεγάλος μέρος σε ιστορίες που σχετίζονται με προϊόντα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Με διορατικό όραμα όσον αφορά την ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης δέρματος και πάθος τόσο για τα συστατικά όσο και για τη βιολογία του δέρματος.

Εγγραφείτε και κερδίστε

- 10%

για την πρώτη σας παραγγελία