Cleanse your Skin like your Health depends on it

Καθαρισμός επιδερμίδας και Υγεία του δέρματος.

Ο φραγμός του δέρματος είναι μια πύλη για την υγεία. Θρέφοντας τον φραγμό του δέρματος – καθαρίζοντας το απαλά και διασφαλίζοντας ότι είναι καλά ενυδατωμένο σε καθημερινή βάση – μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση και αποκατάσταση όχι μόνο της υγείας του δέρματος σας, αλλά και της συνολικής υγείας του σώματός σας. Είναι τόσο απλό!

Το φράγμα του δέρματος λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς, την υπεριώδη ακτινοβολία, τα αλλεργιογόνα και τους ερεθιστικούς παράγοντες. Όταν το φράγμα διακυβεύεται, το αποτέλεσμα είναι οξεία φλεγμονή.

Ξηρό, σφιχτό, φαγούρα, κόκκινο δέρμα είναι μερικά από τα σημάδια. Εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε χρόνια σιωπηλή φλεγμονή και στη συνέχεια σε περισσότερες συστηματικές ασθένειες, που κυμαίνονται από διαβήτη έως καρδιακές παθήσεις.

Χάρη στη Swissline, ο φραγμός δέρματος έχει τώρα δύο νέα BFF: Cell Shock Age Intelligence Skin-Friendly Cleanser και Cell Shock Age Intelligence Anti-Oxidant Water.

Το Skin-Friendly Cleanser είναι διαμορφωμένο με μια τριάδα ενυδατικών παραγόντων για την ενυδάτωση, την ηρεμία και την καταπραϋντική του δέρματος. Περιέχει αμινοξέα που βοηθούν στην ενίσχυση του δέρματος και γαλακτικό οξύ για να ισορροπήσει το μικροβίωμα του δέρματος και να κάνει το δέρμα απαλό στην αφή.

Το Anti-Oxidant Water, που είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλό τονωτικό, χτίζει την ανθεκτικότητα του δέρματος και προάγει την υγεία! Ένα προϊόν χωρίς οινόπνευμα,  χωρίς λάδια που έχει διαμορφωθεί χρησιμοποιώντας δύο αντιοξειδωτικά ίδια με το δέρμα - SOD & Glutathione.  Μαζί με μια άλλα ενυδατικάστοιχεία και συστατικά προάγουν τον φραγμό και σέβονται όλες τις παθήσεις του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων.

Τα φιλικό προς το δέρμα Skin-Friendly Cleanser και Anti-Oxidant Water αποτελούν το τέλειο κοκτέιλ περιποίησης της επιδερμίδας.

Επιστροφή