Περιποίηση επιδερμίδας που καταλαβαίνει το δέρμα σας!

Στη Swiss line, είμαστε ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας με πάθος για τη βιολογία και την ομορφιά του δέρματος.

Με έδρα την Ελβετία και με ένα ισχυρό δίκτυο εργαστηρίων Ε&Α για πάνω από 30 χρόνια, είμαστε μια εταιρεία με ρίζες στη βιοτεχνολογία και την καινοτομία.

Οι βραβευμένες φόρμουλες μας περιλαμβάνουν φυσικά ενεργά συστατικά και συστατικά ίδια με το δέρμα, όπως Υαλουρονικό Οξύ, Κολλαγόνο, Νιασιναμίδη, Πρεβιοτικά - Προβιοτικά, Madecassoside® και άλλα.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: Η έξυπνη περιποίηση της επιδερμίδας σέβεται και λειτουργεί με το δέρμα, όχι ενάντια σε αυτό. Από τη διαδικασία ιδεασμού στη δημιουργία, το ελβετικό  DNA μας χαρακτηρίζει για όλα όσα δημιουργούμε.

Οι Αξίες μας

ΥΓΕΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ • Καλή γήρανση | Βιολογία δέρματος

Πιστεύουμε ότι η περιποίηση της επιδερμίδας πρέπει να λειτουργεί με το δέρμα, σεβόμενη τις έμφυτες δυνατότητες αυτο-ανάρρωσης του. Περιποίηση δέρματος που στοχεύει στην ομορφιά και αγκαλιάζει καλά τη γήρανση.

 ΔΥΝΑΜΗ • Τόλμη | Γνώση

Η ομορφιά είναι ενδυναμωτική και μεταμορφωτική, όταν αγκαλιάζουμε – και καταλαβαίνουμε πραγματικά – τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Η προσπάθεια για ορατά αποτελέσματα είναι η απόλυτη μορφή τόλμης!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ • Επιστήμη | Ελβετικής κατασκευής

Η ομάδα Ε&Α μας εργάζεται για να δημιουργήσει ισχυρά προϊόντα που εξυπηρετούν τις δυνατότητες αυτοεπισκευής του δέρματός σας.

Η ελβετική ποιότητα είναι ενσωματωμένη στο DNA μας και η Swissline το αποδεικνύει με τις βραβευμένες φόρμουλες της.

ΕΥΘΥΝΗ • Αξιοπιστία| Διαφάνεια

Αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις βιώσιμες πρακτικές μας σε ό,τι κάνουμε: συστατικά, συσκευασία, φόρμουλα.

Η Δέσμευση μας

Αν και η Swiss line είναι μια πολυτελής ελβετική μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας της οποίας οι πελάτες αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα του δυτικού κόσμου, δεσμευόμαστε να ασκούμε θετικό κοινωνικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο γύρω μας.

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι ένα ταξίδι και το αγκαλιάζουμε βελτιώνοντας ενεργά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, καθώς και υποστηρίζοντας οργανισμούς που κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους και στον ευρύτερο κόσμο.

• Αγαπάμε τη φύση όσο αγαπάμε τη βιολογία. Δοκιμασμένη σε ανθρώπους – όχι σε ζώα, η συλλογή μας Age Intelligence είναι 100% VEGAN, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα ελβετικά πρότυπα σχετικά με την καλή διαβίωση των ζώων. Όλα τα σκευάσματα της Swissline είναι εντελώς cruelty-free. 

• Η Swiss line έχει δεσμευτεί να μειώσει τη χρήση πλαστικού και να χρησιμοποιεί περισσότερα υλικά ανακύκλωσης στη συσκευασία των προϊόντων της. Το 2023 όλα τα καταναλωτικά προϊόντα μαζί με τα νέα προϊόντα καμπίνας καθώς και τα επαγγελματικά εξαρτήματα θα είναι φτιαγμένα με ανακυκλώσιμα υλικά.