Επιστροφές & Ανταλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

Θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις αγορές σας στο διαδίκτυο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε και να ανταλλάξετε κάποιο προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, για τους ακόλουθους λόγους:

 

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ

Στην ατυχή περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος, θα χαρούμε να το αντικαταστήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος και την αποστολή στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα. Θα καλύψουμε τα έξοδα αποστολής και θα αντικαταστήσουμε το προϊόν.

 

Όλες οι επιστροφές και η επικοινωνία σχετικά με τις επιστροφές θα πρέπει να απευθύνονται σε:

Swissline By Dermalab

Τμήμα Επιστροφών Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Κολοκοτρώνη 1,

14562 Κηφισιά/ Αθήνα

Ελλάδα

customerservice@swissline-cosmetics.gr

+30 210 62 33 900

 

ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ

Μπορείτε να επιστρέψετε το μη ανοιγμένο προϊόν στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, εάν αλλάξετε γνώμη. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος για την επιστροφή του προϊόντος είναι δική σας ευθύνη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους "Όρους & Προϋποθέσεις". Πρέπει να μας ενημερώσετε για την ακύρωση της παραγγελίας εγγράφως (μέσω email ή ταχυδρομείου) σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Παράνομες πωλήσεις καλλυντικών Swissline στο Διαδίκτυο.

Στις αγορές όπου η Dermalab SA δεν διαθέτει επίσημους διανομείς που πωλούν καλλυντικά Swissline, ο ιστότοπος www.swissline-cosmetics.com είναι το μόνο νόμιμο μέρος από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε καλλυντικά Swissline στο Διαδίκτυο. Εάν αγοράζετε καλλυντικά Swissline από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο στο Διαδίκτυο που βρίσκεται σε χώρα όπου η Dermalab SA δεν διαθέτει εξουσιοδοτημένο διανομέα, διατρέχετε τον κίνδυνο να αγοράσετε παρανόμως πωλούμενα προϊόντα απομίμησης, απαρχαιωμένα, ξεπερασμένα ή/και κατεστραμμένα. Η Dermalab SA δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ηλεκτρονικές αγορές εκτός από αυτές που γίνονται από αυτόν τον ιστότοπο.