Benefits of Collagen in Skincare.

Τα οφέλη του κολλαγόνου στην περιποίηση του δέρματος!

Όλοι φαίνεται να έχουμε μια ιδέα για το τι είναι το κολλαγόνο, αλλά τι γνωρίζουμε πραγματικά για αυτό; Πόσο λειτουργεί αυτή η ουσία στην περιποίηση του δέρματος;

Το κολλαγόνο, που παράγεται φυσικά στο σώμα μας, είναι μια πρωτεΐνη που παρέχει δύναμη και δομή για τα οστά, το δέρμα, τους μύες, τους τένοντες μας και αποτελεί το ένα τρίτο της πρωτεΐνης στο σώμα μας.

Μεταξύ 20 και 40 ετών το κολλαγόνο του δέρματος μειώνεται έως και 50%. Η απώλεια κολλαγόνου – που σχετίζεται με τη γήρανση – είναι η κύρια αιτία των ρυτίδων, της απώλειας του μυϊκού τόνου και της χαλάρωσης του δέρματος.

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου με κολλαγόνο περιέχουν όχι μόνο διαλυτό κολλαγόνο, αλλά και πεπτίδια που ενισχύουν το κολλαγόνο, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Το θαλάσσιο κολλαγόνο συνδυάζει βαθιές αντιοξειδωτικές ιδιότητες με αμινοξέα για ισχυρή επανορθωτικήδράση. Περιέχει κολλαγόνο τύπου Ι, το θεμέλιο της δομής του δέρματός μας, που αντιπροσωπεύει το 85% τουκολλαγόνου του δέρματός μας.

Επιστροφή