Top 3 Ingredients for Irresistible Summer Skin

Τα 3 καλύτερα συστατικά για το καλοκαίρι!

Γνωρίζοντας ότι είστε λάτρης της περιποίησης της επιδερμίδας, μπορούμε με ασφάλεια να μαντέψουμε ότι είστε επίσης λάτρης των αντηλιακών! Γνωρίζατε ότι ορισμένα συστατικά περιποίησης δέρματος μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τα αντηλιακά να κάνουν τη δουλειά τους ακόμα καλύτερα, ενώ συμβάλλουν σε πιο υγιές δέρμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα απαραίτητα συστατικά που πρέπει να έχετε στην καλοκαιρινή σας ρουτίνα περιποίησης για απόλυτη λάμψη.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του ανθρώπου, βοηθάει στην καλή υγεία και ανοσία απέναντι στις ασθένειες, ενώ συγχρόνως φωτίζει και τονώνει την επιδερμίδα με επιπλέον αντιοξειδωτικά οφέλη. Αν και λιγότερο γνωστό, θεωρείται η πιο σημαντική βιταμίνη που εμπλέκεται στη σύνθεση του κολλαγόνου. Έτσι, όταν σκέφτεστε τη βιταμίνη C, μην σκέφτεστε μόνο την άμεση λάμψη, σκεφτείτε επίσης τη μακροπρόθεσμη σφριγηλότητα.

Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε αυτή τη βιταμίνη ως ένα πιο πολύπλοκο μόριο που συνδυάζει Ασκορβικό οξύ και Ασκορβυλφωσφορικό νάτριο σε υψηλή συγκέντρωση για να αποκτήσουμε μια πιο σταθερή μορφή που διασπάται πιο αργά όταν εκτίθεται στον αέρα.

Δοκιμάστε το Age Intelligence Radiance Booster - ένα βραβευμένο ενισχυτικό με 10% βιταμίνη C που φωτίζει και τονώνει το δέρμα, ενώ αναστρέφει τη φωτογήρανση.

ΑΛΦΑ-ΑΡΒΟΥΤΙΝΗ

Η αρβουτίνη είναι ένα φυτοχημικό γλυκοσίδιο που εξάγεται από μούρα, μεταξύ πολλών άλλων φαρμακευτικών φυτών που επίσης την περιέχουν. Εφαρμόζεται τοπικά, αναστέλλει έντονα την τυροσινάση και έτσι αποτρέπει το σκουρόχρωμο της μελανίνης.

Το χρησιμοποιούμε στην υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση 2%, σε αντίθεση με την τυπική συγκέντρωση που είναι μικρότερη από 1%, στο Age Intelligence Evenness Booster. Δεν προκαλεί φωτοευαισθητοποίηση, δεν προκαλεί καμία φλεγμονώδη οδό!

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ

Η Νιασιναμίδη, μαζί με άλλα οφέλη, βοηθά στην αποκατάσταση της βλάβης του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά σε αντίθεση με τα αντιοξειδωτικά και ορισμένες άλλες βιταμίνες, η Νιασιναμίδη είναι στην πραγματικότητα πολύ σταθερή στις συνθέσεις περιποίησης του δέρματος.

Δοκιμάστε το Age Intelligence Peace Booster - ένα απαλό ενισχυτικό για το ευαίσθητο δέρμα με 5% νιασιναμίδη και 2% τρανεξαμικό οξύ που μειώνει την ερυθρότητα, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και συμβάλλει στην αποκατάσταση του.

 

Επιστροφή