Acro suites sunset view

ACRO SUITES, ΚΡΗΤΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Με επίκεντρο την εσωτερική γαλήνη και την αποκατάσταση της αρμονίας, αυτό το boutique resort είναι ένα καταφύγιο ευεξίας. Φροντίζοντας το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, το Acro Suites περιλαμβάνει ειδυλλιακές, πανοραμικές σουίτες και βίλες με θέα στη θάλασσα, 3 εστιατόρια, μια όμορφη πισίνα που μοιάζει σαν να απλώνεται στη θάλασσα, ένα εκπληκτικό υπαίθριο στούντιο γιόγκα από μπαμπού, Asana Yoga Shala , όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού, ένα Fitness House για προπονήσεις καρδιαγγειακής άσκησης και το Bath House για θεραπείες σπα.

Εξωτερικός, βραχώδης χώρος πισίνας του Acro Suites στην Κρήτη με ξαπλώστρες και ομπρέλες

Καθώς η διατροφή είναι βασικός πυλώνας υγείας και ευεξίας, το Acro Suites διαθέτει τρία εξαιρετικά εστιατόρια. The Circle, το ολοήμερο pool bar & lounge που σερβίρει φρέσκους χυμούς, τοπικά προϊόντα και ποτά εμπνευσμένα από βότανα της Μεσογείου. To Cremnos, που προσφέρει υγιεινή μεσογειακή κουζίνα και το Umi, το οποίο προσφέρει κουζίνα Nikkei, ένα μείγμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων.

Εσωτερικός χώρος χαμάμ, με δύο κρεβάτια για θεραπείες προσώπου και σώματος από μάρμαρο, σε γήινους τόνους

Το εκπληκτικό Bath House διαθέτει αυθεντικό βυζαντινό χαμάμ, σάουνα, εξωτερική και θερμαινόμενη πισίνα και προσφέρει τρεις  Swissline θεραπείες προσώπου - Swiss Smart, Swiss Virtual Surgery και Swiss Lifting Infusion. Δείτε το Spa menu εδώ. Επιπλέον, μια επιλογή προϊόντων της Swissline είναι διαθέσιμη προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων των πολυαγαπητών Cell Shock Age Intelligence Boosters καθώς και των αντιηλιακών της Swissline.

Εσωτερική, κτιστή μπανιέρα χαμάμ, εσωτερικός χώρος σπα, σε γήινους τόνους

Ζήστε την απόλυτη απόδραση ευεξίας στο Acro Suites, φωλιασμένο στη φυσική ομορφιά της Κρήτης, και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο χαλάρωσης για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας!

“Η Swiss line είναι ένας ζωτικός συνεργάτης για το Bathhouse, παρέχοντας θεραπείες υψηλής ποιότητας γνωστές για τα άμεσα και ορατά τους αποτελέσματα. Η μακρόχρονη παράδοσή τους στη βιοτεχνολογική καινοτομία έχει καθιερώσει την Swiss line ως ένα αξιόπιστο όνομα στην περιποίηση της επιδερμίδας, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέγουν τα προϊόντα τους με σιγουριά. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τις προσφορές του Bathhouse, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα με επιστημονικά τεκμηριωμένα, αξιόπιστα προϊόντα.”

Έβελιν Βενιανάκη, Διευθύντρια Spa & Wellness

Επικοινωνία:

+30 2810 812240-9

acrosuites@prm-global.com

acrosuites.com

Επιστροφή