Restaurant with grey tables and chairs, plants and minimal design

ANANTARA GRAND HOTEL, AMSTERDAM

Το Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam είναι ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της πόλης, έχοντας φιλοξενήσει βασιλικές γιορτές και έχοντας καλωσόρισει διακεκριμένους ταξιδιώτες για περισσότερα από 150 χρόνια. Βρίσκεται στην πιο περιζήτητη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Dam με θέα στο Βασιλικό Παλάτι και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη συνοικία των μουσείων, καθώς και από την προνομιακή εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας.

Το ξενοδοχείο 402 δωματίων, με την ιστορική του κληρονομιά και τη σύγχρονη πολυτέλεια, διαθέτει πολλές υπέροχες επιλογές για φαγητό, όπως το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο, το The White Room, το Grand Café Krasnapolsky με τα περίφημα δωμάτια με σαμπάνια και κέικ και το διάσημο Tailor Bar.

 Δωμάτιων αισθητικής θεραπειών σώματος, με κρεβάτι για μασάζ στολισμένο με λουλούδια και κεριά

 Το Anantara Spa διαθέτει τρεις μονές αίθουσες περιποίησης, μία αίθουσα περιποίησης για ζευγάρια, ένα βιωματικό ντους, μια παραδοσιακή σάουνα, ατμόλουτρο και μια εμπειρία υπέρυθρης ακτινοβολίας. Το spa menu έχει εμπλουτιστεί με πέντε Swissline περιποιήσεις προσώπου και δύο Swissline θεραπείες σώματος. Για να ενισχυθούν τα οφέλη των θεραπειών, τα προϊόντα λιανικής της Swissline πωλούνται στο σπα.

κλασσικά ξύλινη μεγάλη σάουνα ξενοδοχείου σπα

"Μου αρέσει να δουλεύω με προϊόντα Swissline στο Anantara Spa. Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου απορροφώνται εύκολα και αφήνουν το δέρμα των επισκεπτών με λεία και αναζωογονημένη λάμψη. Οι επισκέπτες του Anantara Spa ενθουσιάζονται με τα προϊόντα καθώς ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος."

Bussaba Sansila, Διευθυντής Spa

Επικοινωνία:

www.anantara.com

+31 205 549 111

krasnapolsky@anantara-hotels.com

Επιστροφή