BURJ AL ARAB DUBAI

BURJ AL ARAB, JUMEIRAH - DUBAI

Το Burj Al Arab Jumeirah περιλαμβάνει 198 πολυτελείς σουίτες που κυμαίνονται από 170 έως 780 τμ, με ντους και υδρομασάζ σε κάθε σουίτα. Έχει οκτώ επιλογές για φαγητό και ποτό, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιατορίου με αστέρι Michelin. Διαθέτει επίσης μια τεχνητή παραλία, η οποία περιλαμβάνει δύο πισίνες, καμπάνες και μια περιοχή με άμμο 1.120 τμ. Υπάρχει επίσης ένα κέντρο φυσικής κατάστασης, το Mind-spa καθώς και το εκπληκτικό Talise Spa.

BURJ AL ARAB

Το Talise Spa προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια και ευεξία. Είναι διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα και διαθέτει 14 πολυτελείς αίθουσες θεραπείας, εσωτερικές ατέρμονες πισίνες για άνδρες και γυναίκες, σάουνες, ατμοσφαιρικούς χώρους και υδρομασάζ.

BURJ AL ARAB

Με φυσικό φως και εμπνευσμένο από τις αραβικές παραδόσεις, το ήρεμο περιβάλλον του Talise Spa λειτουργεί ως καταφύγιο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους επισκέπτες της ημέρας.

BURJ AL ARAB SPA

Κάθε μία από τις εννέα θεραπείες προσώπου της Swissline που είναι διαθέσιμες στο Talise Spa έχει δημιουργηθεί με προσοχή και αναπτύχθηκε για να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα παρέχοντας ταυτόχρονα μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία. Οι θεραπείες προσώπου συνδυάζουν φυσικά ενεργά συστατικά και συστατικά που είναι ίδια με το δέρμα μαζί με υψηλής τεχνολογίας θεραπείες, όπως η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και το LED φως, για να ρυθμίσουν το κυτταρικό μεταβολισμό του δέρματος, να αντιμετωπίσουν τη φλεγμονή και να ενισχύσουν και προστατεύσουν το φράγμα του δέρματος.

 BURJ AL ARAB SPA

Αποκλειστικά δημιουργημένη για το Burj Al Arab, η θεραπεία Clinic Lemanic Sublime Youth Infusion διάρκειας 90 λεπτών εμπνεύστηκε από αυτόλογες μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων στο διάσημο κέντρο Lemanic της Ελβετίας. Αντί για υλικά ζώων, χρησιμοποιεί καλλιέργειες βλαστοκυττάρων φυτών για να αυξήσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος, γεμίζοντας άμεσα το δέρμα και συμπληρώνοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες. Η θεραπεία αναβαθμίζεται περαιτέρω με την ένταξη της υψηλής τεχνολογικής μεθόδου Human Tecar σε ένα μασάζ ανόρθωσης προσώπου, με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και με τη χρήση της LED θεραπείας για να αποκαταστήσει την αρχική λάμψη του δέρματος.

BURJ AL ARAB SPA DIRECTOR

«Η Swissline, μια εταιρία που έχει ρίζες στην πλούσια παράδοση της Ελβετικής κυτταρικής θεραπείας, έχει επιδείξει ακλόνητη αφοσίωση τα τελευταία 35  χρόνια στην πρωτοποριακή βιοτεχνολογική καινοτομία. Σε αυτήν την εξαιρετική συνεργασία, αποδεχόμαστε με πλήρη αφοσίωση την αιώνια ουσία της ευεξίας, σηματοδοτώντας έναν βαθύ ταξίδι μαζί που γιορτάζει την κοινή μας δέσμευση για τη φροντίδα του σώματος, τον εμπλουτισμό του μυαλού και την καταπράυνση της ψυχής».

Cristina Lancu, Διευθύντρια του Talise Spa στο Burj Al Arab Jumeirah

Επικοινωνία:

www.jumeirah.com

+971 4 301 7777

baainfo@jumeirah.com

Επιστροφή