CANYON RANCH, LAS VEGAS - USA

CANYON RANCH, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ – Η.Π.Α.

Το κέντρο spa και το γυμναστήριο 12.500 τ.μ. του Canyon Ranch - το μεγαλύτερο στη Βόρεια Αμερική και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα, σας περιμένει στο βραβευμένο Venetian Hotel!

 CANYON RANCH, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ – Η.Π.Α.

Διαθέτει 90 αίθουσες περιποίησης με 150 απίστευτες υπηρεσίες – από θεραπείες μασάζ με ζεστές πέτρες μέχρι ρεφλεξολογία, μασάζ σιάτσου και θεραπείες Aryuvedic, καθώς και τις πολυτελείς και αποτελεσματικές περιποιήσεις προσώπου της Swissline!

CANYON RANCH, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ – Η.Π.Α.

Θα βρείτε επίσης θερμικές καμπίνες ευρωπαϊκού τύπου, μια κλασική φινλανδική σάουνα, ντους πολλαπλών αισθήσεων, βιωματικά δωμάτια, που περιλαμβάνουν ένα "σπήλαιο" αλατιού και μια αίθουσα κυμάτων, 2 μεγάλα γυμναστήρια, στούντιο γυμναστικής, έναν τοίχο αναρρίχησης 40 μέτρων, πλήρεις υπηρεσίες προσωπικής περιποίησης και μια μπουτίκ που παρουσιάζει σε περίοπτη θέση τα προϊόντα της Swissline.

CANYON RANCH, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ – Η.Π.Α.

Οι θεραπείες προσώπου συνδυάζουν πολυτελή προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με ειδική εφαρμογή για να αποκαταστήσουν την εσωτερική σας λάμψη.

CANYON RANCH, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ – Η.Π.Α.

Μια περιποίηση προσώπου, ιδιαίτερα δημοφιλής στο Canyon Ranch είναι η Swiss Bright Facial της Swissline. Αντιμετωπίζοντας και αποτρέποντας τον αποχρωματισμό του δέρματος, παρέχει αξεπέραστη λάμψη χάρη στα ισχυρά ενεργά συστατικά της που τονώνουν και απολεπίζουν. Η θεραπεία περιστρέφεται γύρω από τη χρήση αμπούλων Oxygen-Bright που στοχεύουν στην κούραση, τη θαμπή επιδερμίδα, τις σκούρες κηλίδες και την ανεπιθύμητη υπερμελάγχρωση.

 Deidre Strunk, Αντιπρόεδρος – Spa, Fitness and Beauty

«Η επιλογή να προσφέρουμε θεραπείες και προϊόντα της Swissline στους επισκέπτες μας ήταν μια εύκολη απόφαση. Όχι μόνο το προϊόν τους είναι ασυμβίβαστο και αποτελεσματικό, είναι επίσης ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα. ‘Εχω ξετρελαθεί με το Cell Shock White Facial Cleansing Foam, ένα gel-balm καθαριστικό δέρματος. Αφήνει το δέρμα μου απαλό, καθαρό και έτοιμο να πάρει τους ορούς και τις ενυδατικές μου κρέμες που χρησιμοποιώ μέρα και νύχτα. Η Canyon Ranch είναι περήφανη που επιλέχθηκε ως συνεργάτης του Golden Circle από τη Swissline.»

Deidre Strunk, Αντιπρόεδρος – Spa, Fitness and Beauty

 

Επικοινωνία:

www.canyonranch.com/

reservations@canyonranch.com

 

Επιστροφή