FAIRMONT PALM, JUMEIRAH - DUBAI

FAIRMONT PALM, JUMEIRAH - DUBAI

Το Fairmont The Palm είναι ένα καταφύγιο αραβικού στυλ στην καρδιά της πασίγνωστης Palm Jumeirah. Το ξενοδοχείο διαθέτει 391 δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στον Αραβικό Κόλπο και τον ορίζοντα του Ντουμπάι, πέντε εστιατόρια με ποικιλία κουζινών και μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων αναψυχής και εξωτερικών δραστηριοτήτων.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια επιλογή από οκτώ εξωτερικές πισίνες με ελεγχόμενη θερμοκρασία, μια ιδιωτική παραλία 800 μέτρων με λευκή άμμο, ένα πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο γυμναστήριο με προσωπική εκπαίδευση και ομαδικά μαθήματα άσκησης, συμπεριλαμβανομένου της γιόγκα στην παραλία, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο σπα.

Το βραβευμένο πολυτελές σπα της Ευρώπης, Serenity – The Art of Well Being, άνοιξε στο Fairmont The Palm τον Μάρτιο του 2024, με προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες περιποίησης δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της Swissline.

Το κομψό σπα προσφέρει ολιστική ευεξία με θεραπείες σχεδιασμένες να θεραπεύουν, να χαλαρώνουν και να αναζωογονούν. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του σπα περιλαμβάνουν μια Θερμική Όαση με εμπειρικά ντους, τζακούζι, ατμόλουτρο, σάουνα και παγωμένη βρύση, καθώς και έναν ήσυχο χώρο χαλάρωσης. Υπάρχουν εννέα όμορφα δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων δύο δωματίων για ζευγάρια.

Οι επισκέπτες του σπα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι πολυτελείς θεραπείες προσώπου Swissline που απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες περιποίησης δέρματος. Είτε πρόκειται για ξηρή, θαμπή και γηρασμένη επιδερμίδα, είτε για λιπαρή και επιρρεπή σε ακμή επιδερμίδα, είτε για δέρμα που πλήττεται από υπερχρωματισμό, ή απλώς για δέρμα που αρχίζει να δείχνει τα σημάδια της γήρανσης, υπάρχει μια θεραπεία Swissline που ταιριάζει.

“Η Swissline είναι η ιδανική επιλογή για το Serenity Spa στο Fairmont Palm Dubai, καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μόνο το καλύτερο, και η δέσμευση της Swissline για υψηλής ποιότητας συνθέσεις και προηγμένη τεχνολογία περιποίησης δέρματος ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τα πρότυπά μας. Η δέσμευση της Swissline για την καλή γήρανση αφήνει τους επισκέπτες ανανεωμένους, περιποιημένους και πλήρως ικανοποιημένους, αναβαθμίζοντας την εμπειρία στο Serenity Spa.”

Deborah Micouris, Spa Director, Serenity – The Art of Wellbeing

Επικοινωνία:

www.serenity-spa.com/dubai/

+971 4 457 3388

serenity.thepalm@fairmont.com

Επιστροφή