External pool view of Fairmont Tazi Palace designed to emphasize the native Moroccan character surrounding with trees

FAIRMONT TAZI PALACE, TANGIER – MOROCCO

Το Fairmont Tazi Palace, το οποίο χτίστηκε αρχικά τη δεκαετία του 1920 ως κατοικία του συμβούλου του Βασιλιά, έχει ανακαινιστεί και έχει αναδιαμορφωθεί ως ξενοδοχείο 5 αστέρων. Φωλιασμένο στους λόφους ψηλά πάνω από τη φασαρία της Ταγγέρης, η ιδιοκτησία βρίσκεται σε απομονωμένη γη με εκπληκτική θέα τη μαγευτική πόλη από κάτω. Το πολυτελές κατάλυμα διαθέτει 133 δωμάτια, σουίτες και ρετιρέ, 7 εστιατόρια/μπαρ και ένα εντυπωσιακό σπα.

εξωτερική σάλα με καναπέδες σε γήινους τόνους και αυθεντικό μαροκινό σχεδιασμό

 Το Fairmont Spa, με περισσότερα από 26.000 τετραγωνικά πόδια, σχεδιάστηκε προσεκτικά για να τονίσει τον αυθεντικό χαρακτήρα του προορισμού και να συμπληρώσει το γηγενές μαροκινό περιβάλλον. Με δέκα αίθουσες περιποίησης και εξωτερικούς χώρους λουσμένους στο φυσικό φως του ήλιου που οδηγούν σε μια πισίνα ζωτικότητας, ιδιωτικό σπα, σολάριουμ και χαμάμ, είναι ένα καταφύγιο ευεξίας.

Χώρος χαμάμ, με μάρμαρο σε φυσικό γήινο χρώμα και με δύο μαρμάρινα κρεβάτια για θεραπείες σώματος

 Όσον αφορά τις θεραπείες σπα, όταν πρόκειται για την Swissline, οι επισκέπτες έχουν την πολυτέλεια της επιλογής μεταξύ πέντε περιποιήσεων προσώπου που προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Le Grand Soin Au Collagene Pur διάρκειας 90 λεπτών. Οι άλλες τέσσερις Swissline περιποιήσεις προσώπου εστιάζουν στη λάμψη, τη γλυπτική και την αποτοξίνωση.

Atika Borel, Διευθύντρια ευεξίας και σπα

«Επέλεξα την Swissline Cosmetics για το Fairmont Spa καθώς ήθελα να προσφέρω καινοτόμες, έξυπνες και υψηλής ποιότητας θεραπείες περιποίησης για τους πελάτες μας στην Ταγγέρη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και θεαματικά».

Atika Borel, Διευθύντρια Spa & Wellness

Επικοινωνία:

www.fairmont.com/tangier/

+212 5 39 37 89 89

tazipalacetangier.spa@fairmont.com

Επιστροφή