LASPA RESORT, LAULASMAA - ESTONIA

LASPA RESORT, LAULASMAA - ESTONIA

Βρίσκεται στην Εσθονία, στη Λίμνη Λαχεπερέ, το LaSpa Resort είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε ένα όμορφο πευκοδάσος και μια αμμώδη παραλία. Το ξενοδοχείο 11.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει 142 δωμάτια (κατανεμημένα μεταξύ του Κεντρικού Κτιρίου και του Κτιρίου Παραλίας) και 3 εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου Wicca, το οποίο έχει προταθεί από τον Michelin Guide 2023 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Εσθονία, σύμφωνα με τον White Guide.

Η προσφορά ευεξίας στο θέρετρο είναι εντυπωσιακή. Το σπα Naudi περιλαμβάνει 16 αίθουσες θεραπείας, οι οποίες αποτελούνται από: 11 αίθουσες μασάζ σώματος, 2 αίθουσες θεραπειών προσώπου, 2 αίθουσες χεριών και ποδιών και 1 αίθουσα όπου προσφέρεται για ιατροδιαγνωστική εξέταση και διατροφική θεραπεία. Ο εκτενής κατάλογος θεραπειών σπα περιλαμβάνει 5 θεραπείες προσώπου Swissline – που κυμαίνονται από 30 έως 90 λεπτά – οι οποίες καλύπτουν διάφορες ανάγκες, όπως λάμψη, ανόρθωση, σμίλευση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Υπάρχουν επίσης 3 πολυτελείς θεραπείες σώματος Swissline διαθέσιμες – που κυμαίνονται από 30 έως 80 λεπτά – οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν.

Εκτός από το σπα, υπάρχει επίσης ένα water & sauna center 1.700 τετραγωνικών ποδιών, με 6 πισίνες, ανάμεσά τους μια πισίνα υδρομασάζ, πισίνα αντίθετης ροής και Ιαπωνικό Λουτρό, καθώς και 6 σάουνες, ανάμεσά τους η σάουνα με πεύκο, η αρωματική σάουνα και η εξωτερική σάουνα.

Η σύγχρονη γυμναστική είναι ιδανική για καρδιοαναπνευστική και ενδυναμωτική προπόνηση, αλλά αν είστε πιο κοντά στη φύση, τότε υπάρχει μονοπάτι πεζοπορίας που ξεκινά μπροστά από το ξενοδοχείο, σχολή σερφ στην παραλία, μαθήματα γιόγκα που προσφέρονται στην παραλία (και στο γυμναστήριο), 2 γήπεδα τένις στην άμμο και πολλά άλλα!

“Το LaSpa είναι ένας τόπος για να απολαμβάνετε, να χαλαρώνετε, να νιώθετε και να είστε καλά – τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Για εμάς, η ευεξία σημαίνει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Είναι η θετική αίσθηση που νιώθετε όταν απολαμβάνετε τις μεγάλες πισίνες και τις σάουνες μας, η απόλυτη χαλάρωση που βιώνετε μετά από ένα μακρύ μασάζ και ένα υγιεινό φλιτζάνι τσάι καθισμένοι σε μια ξαπλώστρα μπροστά από τη φωτιά στο σπα Naudi. Είναι επίσης η βόλτα στο μαγευτικό πευκοδάσος που περιβάλλει το θέρετρό μας ή το τρέξιμο και η πεζοπορία κατά μήκος της αμμώδους παραλίας μας".

"Στο ολοκαίνουργιο σπα ευεξίας μας, προσφέρουμε μόνο τις καλύτερες μάρκες σπα στις θεραπείες και τις τελετές μας, μαζί με γνώσεις και δεξιότητες από όλο τον κόσμο. Όλες οι θεραπείες μας θεραπεύουν από μέσα και ομορφαίνουν από έξω. Ό,τι προσφέρουμε στο Naudi είναι κοντά στην καρδιά μας και σας το προσφέρουμε με τις θερμότερες ευχές μας”.

Anne Ast - Head of Spa

Επικοινωνία:

www.laspa.ee

+3726870877

naudispa@laspa.ee

Επιστροφή