exterior shot of the hotel Mohonk Mountain House which is built on a mountain with a central view of the lake

MOHONK MOUNTAIN HOUSE, NEW PALTZ - NY, USA

Το Mohonk Mountain House είναι ένα βραβευμένο βικτωριανό κάστρο που βρίσκεται μόλις 90 μίλια βόρεια της Νέας Υόρκης. Ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο, το θέρετρο προσφέρει αναψυχή και περιποίηση σώματος και πνεύματος σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον από το 1869. Περιτριγυρισμένο από 40.000 στρέμματα παρθένου δάσους, το ίδιο το ακίνητο αποτελείται από 1.200 στρέμματα γης, με περισσότερα από 85 μίλια μονοπατιών και αμαξωτών δρόμων για πεζοπορία, ποδηλασία και χιονοπέδιλα, λίμνη 16,5 στρεμμάτων για βαρκάδα και κολύμπι, γήπεδο γκολφ εννέα οπών, γήπεδα τένις, αχυρώνα αλόγων, υπαίθριο παγοδρόμιο και πρόσφατα ανακαινισμένο σπα 30.000 τετραγωνικών ποδιών.

εξωτερική λήψη ξενοδοχείου, δίπλα στη φύση και σε λίμνη με μία ξύλινη προβλήτα

Το ονειρικό σπα διαθέτει 16 αίθουσες περιποίησης, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργιας υπαίθριας αίθουσας περιποίησης, βεράντες χαλάρωσης, σολάριουμ, θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα ορυκτών, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο. Οι θεραπείες σπα επικεντρώνονται στην αφή, με τους προσωποθεραπευτές να αποφεύγουν τις συσκευές και να βασίζονται σε εντατικά μασάζ για να σμιλεύσουν και να τονώσουν το πρόσωπο. Τα προϊόντα λιανικής της Swissline είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά.

Εσωτερικός χώρος σπα, με πισίνα, ξαπλώστρες, με τζαμαρίες περιμετρικά και ξύλινη οροφή

"Η Swissline είναι μια όμορφη σειρά πολυτελών περιποιήσεων. Ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στο μενού του σπα μας. Όταν οι πελάτες μας φεύγουν μετά από μια περιποίηση προσώπου Swissline, είναι λαμπεροί...τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά. Το αγαπημένο μου προϊόν είναι η κρέμα ματιώνLuxe-Lift, είναι ελαφριά, συσφικτική, βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων και δεν παρεμβαίνει στο μακιγιάζ».

Diane West, Υπεύθυνη Spa

Επικοινωνία:

www.mohonk.com
+1 866-858-6646
spa@mohonk.com

Επιστροφή