NOBU HOTEL, MARBELLA - SPAIN

NOBU HOTEL, MARBELLA - SPAIN

Το Six Senses Spa Marbella – νικητής των World Spa Awards 2023 για το Καλύτερο Θέρετρο Σπα στην Ευρώπη και το Καλύτερο Θέρετρο Σπα στην Ισπανία το 2023 – μοιράζεται μεταξύ του Puente Romano Beach Resort και του Nobu Hotel Marbella. 

Το εντυπωσιακό σπα, με τα δάπεδα από ξύλο δρυός, την τοπική πέτρα και τα χειροποίητα πλακάκια, προσφέρει μια αυθεντική μεσογειακή ατμόσφαιρα και μια πραγματική εμπειρία ευεξίας επικεντρωμένη στη φυσική θεραπεία του σώματος και του μυαλού.

Το σπα περιλαμβάνει: μια ζώνη υδροθεραπείας, που περιλαμβάνει ατμόλουτρο με βότανα, ξηρή σάουνα, πισίνα με κρύο νερό, παγωμένη βρύση και ντους εμπειρίας; ένα Χαμάμ; εσωτερική πισίνα με τζακούζι; μπαρ νυχιών και χώρο χαλάρωσης; και έξι αίθουσες θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων τριών εξωτερικών αιθουσών θεραπείας με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, όπου διατίθενται οι αναζωογονητικές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου Swissline.

Αυτές οι θεραπείες ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, αντιμετωπίζουν τη φλεγμονή και ενδυναμώνουν και προστατεύουν τον φραγμό της επιδερμίδας, βελτιώνοντας αισθητά την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από τέσσερις θεραπείες προσώπου Swissline: Θεραπεία Καθαρού Κολλαγόνου με Μασάζ Σμιλέματος Προσώπου, που περιλαμβάνει τις πιο ολοκληρωμένες και λεπτομερείς τεχνικές τόνωσης του προσώπου για σύσφιξη, ενδυνάμωση των μυών του προσώπου και λείανση των ρυτίδων; Swiss Oxygen, μια αναζωογονητική θεραπεία που διεγείρει, ενδυναμώνει και καθαρίζει την επιδερμίδα.

Swiss Sublime, μια θεραπεία που δίνει όγκο και ενυδάτωση, που λειαίνει τις ρυτίδες και προστατεύει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας; και Swiss Smart, μια πλήρως εξατομικευμένη θεραπεία που χρησιμοποιεί τη συλλογή Age Intelligence Boosters της Swissline για να “αποφορτίσει” άμεσα την επιδερμίδα.

“Όταν αναζητούσα διαφορετικά brand σπα για να βρω τη σωστή επιλογή για το σπα μας, εντυπωσιάστηκα από μια δήλωση του Brand Director της Swissline, Custodio d’Avo, σχετικά με το πώς η συλλογή Cell Shock Age Intelligence “παρέχει μια κατεύθυνση για το πώς να ξεπεράσουμε τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος”, καθώς αυτό ακριβώς θέλαμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Ήμουν επίσης εντυπωσιασμένη από την “intelligent skincare” προσέγγιση της εταιρίας σχετικά με το κολλαγόνο.”

Eli Hristova, Spa Director Six Senses Marbella

Επικοινωνία:

www.sixsenses.com/en/spas/marbella/

+34 952 82 09 00

reservations-marbella-spa@sixsenses.com

Επιστροφή