SOFITEL QUIBERON THALASSA SEA & SPA,  QUIBERON - FRANCE

SOFITEL QUIBERON THALASSA SEA & SPA, QUIBERON - FRANCE

Μια παραθαλάσσια απόδραση σας περιμένει στη Νότια Βρετάνη στο Sofitel Quiberon Thalassa sea & spa. Ένα καταφύγιο υγείας και ευεξίας 5 αστέρων όπου θα ανακαλύψετε τις αναζωογονητικές ιδιότητες της θάλασσας σε όλες τις μορφές της.

SOFITEL QUIBERON THALASSA SEA & SPA  QUIBERON, ΓΑΛΛΙΑ

Το θέρετρο περιλαμβάνει 125 δωμάτια και σουίτες, όλα με όμορφη θέα στον ωκεανό, καθώς και μια επιλογή από εστιατόρια, ένα γυμναστήριο, ένα σαλόνι και φυσικά ένα spa.

SOFITEL QUIBERON ΔΩΜΑΤΙΟ

Η εμπειρία ευεξίας περιστρέφεται γύρω από το Seawater Spa Institute, με τον χώρο χαλάρωσης 2.000τμ, που περιλαμβάνει πισίνα, σάουνα, χαμάμ και σολάριουμ, καθώς και τη νέα υδάτινη περιοχή 400τμ με 9 διαφορετικούς σταθμούς θαλασσινού νερού, όπως: κρεβάτια νερού, διάδρομο κρύου νερού καθώς και ένα εξωτερικό θερμαινόμενο υδρομασάζ με θαλασσινό νερό που προσφέρει υπέροχη θέα στον Ατλαντικό και το Belle-Ile-en-Mer.

SOFITEL QUIBERON ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Όσον αφορά τις θεραπείες spa, υπάρχουν υπέροχες θεραπείες σώματος καθώς και  5 θεραπείες προσώπου της Swissline: Διάγνωση δέρματος, η Quiberon Edition, πλήρως προσαρμοσμένη στο δέρμα σας. Επίσης διαθέτει μία στοχευμένη θεραπεία για τους άντρες με φαρμακευτικά διαβαθμισμένα συστατικά που βελτιώνονυ την ανθεκτικότητας του δέρματος, η θεραπεία αποκατάστασης Swiss Virtual Surgery για την ενίσχυση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και του κυτταρικού κύκλου και η Swiss Eyes Specialist Treatment για την αντιμετώπιση των ενδεικτικών σημαδιών γήρανσης και κούρασης γύρω από τα μάτια.

Johann Guy, Health & Wellness Director Sofitel Quiberon

«Επειδή θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στον κόσμο του well-being, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Swissline. Επιθυμία της Swissline, είναι να προσφέρει μοναδικές στιγμές που σέβονται τις ανάγκες του κάθε ατόμου, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Οι πελάτες μας έρχονται σε εμάς αναζητώντας αυθεντικότητα, αλλά πάνω από όλα απόδοση και αποτελέσματα, τα οποία είναι αξίες που βρίσκουν με τη Swissline.»

Johann Guy, Διευθυντής Health & Wellness Sofitel Quiberon

Επικοινωνία:

+33 2 97 50 20 00

www.sofitel-quiberon-thalassa.com

Επιστροφή