THE SPA AT SUN VALLEY, IDAHO – USA

THE SPA AT SUN VALLEY, IDAHO – ΗΠΑ

Βραβευμένο ως το Νούμερο 1 Χιονοδρομικό Κέντρο της Βόρειας Αμερικής το 2023 και για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό SKI, το Sun Valley ξεχώριζε πάντα.

THE SUN VALLEY RESORT

Οι διάσημοι καλεσμένοι στο Sun Valley Lodge περιλαμβάνουν τους Marilyn Monroe, Ernest Hemingway, Clint Eastwood, Arnold Schwarzenegger και Oprah Winfrey.

THE SYN VALLEY RESORT

Ο ξενώνας διαθέτει 108 δωμάτια, ένα spa  1.869 τμ, ένα γυμναστήριο παγκόσμιας κλάσης με στούντιο κίνησης, μια εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και εστιατόρια, καταστήματα για ψώνια στο χωριό, αίθουσα τόξων, υπαίθριο παγοδρόμιο και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλο το χρόνο.

THE SUN VALLEY RESORT

Το Spa στο Sun Valley Resort προσφέρει δεκαπέντε αίθουσες περιποίησης, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων σουιτών για ζευγάρια, και ένα σαλόνι πλήρους εξυπηρέτησης που προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς, σαλόνια χαλάρωσης, σάουνες και ατμόλουτρα.

THE SPA AT SUN VALLEY, IDAHO – ΗΠΑ

 Υπάρχουν τρεις αποτελεσματικές θεραπείες της Swissline που προσφέρονται στο spa: Καθαρισμός προσώπου -  Swiss Purity, μια «αποτοξίνωση» προσώπου ιδανική για λιπαρό έως με τάση ακμής δέρμα. Radiance Jade Facial - Swiss Bright & Even, μια ισχυρή θεραπεία λάμψης και αντιγήρανσης καθώς και Collagen Boost Facial - Swiss Lifting Infusion, για σύσφιξη της επιδερμίδας που βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος και μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες.

THE SPA AT SUN VALLEY, IDAHO – ΗΠΑ

Για να συμπληρώσουν τις επαγγελματικές θεραπείες της Swissline, στο spa διατίθενται προϊόντα λιανικής από τη σειρά Cell Shock και Cell Shock Age Intelligence.

Tracy Harper, Διευθύντρια του Spa & Wellness Sun Valley Resort

«Η απόφαση να συνεργαστούμε με τη Swissline – μια πολυτελή, βασισμένη στα αποτελέσματα και προσαρμόσιμη σειρά περιποίησης δέρματος – ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς. Τα προϊόντα είναι όμορφα κατασκευασμένα από την απόδοση μέχρι τη συσκευασία. Όταν επιλέγω μια νέα σειρά περιποίησης δέρματος, δίνω ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της σειράς, όχι μόνο πώς λειτουργεί αλλά και πώς την αισθάνομαι στο δέρμα μου, πώς μυρίζει και πώς αισθάνομαι μετά την θεραπεία. Η περιποίηση του δέρματος είναι πραγματικά μια εξατομικευμένη και προσαρμόσιμη εμπειρία και η Swissline το έχει κατακτήσει υπέροχα. Το Sun Valley Spa είναι ενθουσιασμένο που μοιράζεται τις θεραπείες και τα προϊόντα της Swissline με τους πελάτες του και πραγματικά τους παρέχει μια εκπληκτική ελβετική εμπειρία».

Tracy Harper, Διευθύντρια του Spa & Wellness Sun Valley Resort

 

Επικοινωνία:

www.sunvalley.com/the-spa

thespa@sunvalley.com

Επιστροφή