CELLACTEL-2-COMPLEX-INGREDIENTS-EXPLAINED

CELLACTEL 2 COMPLEX

Το Cellactel 2 Complex* της Swissline είναι ένα εμπορικά κατοχυρωμένο και vegan συστατικό της Swissline. Ένα μοναδικό κυτταρικό σύμπλεγμα που στοχεύει στην αναζωογόνηση του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο. Είναι σχεδιασμένο με ενεργά συστατικά που βοηθούν στην διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού, ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος και προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων.

Αυτό το σύμπλεγμα σχεδιάστηκε για να μειώσει πολλά σημάδια της γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, η απώλεια σύσφιξης και η ανομοιομορφία του τόνου του δέρματος. Λειτουργεί θρέφοντας τα κύτταρα του δέρματος και παρέχοντας τους τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργούν αποτελεσματικά. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της ισορροπίας της ενυδάτωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα μια πιο ενυδατωμένη και νεανική εμφάνιση.

Το βραβευμένο για την αποτελεσματικότητα του, Cellactel 2 Complex, βρίσκεται σε προϊόντα αντιγήρανσης της Swissline, όπως σερούμ, κρέμες και μάσκες. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της καθημερινής περιποίησης του δέρματος για τη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας.

* χρησιμοποιείται στις σειρές Cell Shock, Cell Shock Age Intelligence και Cell Shock White.

Επιστροφή