SPF-UV-A-UV-B-SWISSLINE-INGREDIENTS-EXPLAINED

SPF - ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δεδομένου ότι τόσο η ακτινοβολία UV-A όσο και η ακτινοβολία UV-B είναι επιβλαβείς, χρειαζόμαστε προστασία και από τις δύο. Η ζωή στην πόλη χρειάζεται μια φόρμουλα ευρέος φάσματος με ελάχιστο SPF 30, ιδανικά υψηλότερο.

Τα φίλτρα UV εμπίπτουν σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τα χημικά και τα ορυκτά. Τα περισσότερα φίλτρα UV είναι χημικά. Σχηματίζουν ένα λεπτό, προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος και απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία πριν αυτή διεισδύσει στο δέρμα. Τα φίλτρα ορυκτών είναι αδιάλυτα σωματίδια που αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία μακριά από το δέρμα. Ενώ τα τελευταία τείνουν να προτιμώνται από τους δερματολόγους επειδή αφομοιώνονται καλύτερα από το ευαίσθητο δέρμα, τα πρώτα τείνουν να προσφέρουν καλύτερη αίσθηση καθώς είναι πιο αόρατα και ελαφριά.

Στη Swissline στοχεύουμε να σας προσφέρουμε μια επιλογή από διαφορετικές επιλογές SPF και διαφορετικά φίλτρα όσον αφορά τη χρήση και τα πρόσθετα οφέλη, ενώ τα διατυπώνουμε όλα ως «πέπλα», σε αντίθεση με τις πιο βαριές κρέμες, λοσιόν ή γαλακτώματα. Γιατί είναι σχετικό αυτό; Αυτά τα «πέπλα», μπορείτε να τα εφαρμόσετε μετά την ημερήσια περιποίηση της επιδερμίδας σας – όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο SPF – αλλά μπορείτε επίσης να τα αναμίξετε με τα προϊόντα της ημερήσιας περιποίησης σας.

Η διπλή εφαρμογή του SPF διπλασιάζει την προστασία σας! Το ξέρουμε αυτό… και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Επιστροφή