Πρόγραμμα Επιβράβευσης Όροι και Προϋποθέσεις

Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Swissline by Dermalab Greece παρέχετε τη συγκατάθεση σας και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις συμμετοχής στο Swissline Greek Loyalty Program.

1. Δικαίωμα Συμμετοχής

  1. Το πρόγραμμα Swissline Greek Loyalty Program (“Πρόγραμμα Επιβράβευσης”) προσφέρεται από την Swissline by Dermalab Greece. («Εταιρεία»). Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα επιτρέπεται σε φυσικά πρόσωπα, που είναι νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, τουλάχιστον 18 ετών και μόνο για προσωπική χρήση. Εταιρείες, ενώσεις ή άλλες ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς. Οι εργαζόμενοι και τα άτομα που απασχολούνται από τους επιχειρηματικούς εταίρους της Εταιρείας μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης αλλά μόνο για προσωπική χρήση. Η Εταιρεία μπορεί να μην επιτρέψει τη δημιουργία λογαριασμού, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει την απόφασητης αυτή.
  2. Οι θυγατρικές της Swissline by Dermalab ενδέχεται επίσης να έχουν παρόμοια προγράμματα επιβράβευσης. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης δεν παρέχει δικαιώματα ή οφέλη σε πρόγραμμα οποιασδήποτε άλλης Swissline πέρα από αυτό της Swissline byDermalab Greece που διεξάγεται μέσω του ιστότοπου www.swissline-cosmetics.gr .
  3. Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις («Όροι») συμμετοχής, όπως εκάστοτε ισχύουν. Θα πρέπει να εξετάζετε συχνά τους Όρους και τις σχετικές πολιτικές, καθώς το Πρόγραμμα Επιβράβευσης μπορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζει και με μόνη υποχρέωση από τη μεριά της Εταιρείας να κοινοποιεί τις αλλαγές σε εμφανές σημείο στον ιστότοπο www.swissline-cosmetics.gr . Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης συμφωνείτε επίσης να δεσμεύεστε από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας www.swissline-cosmetics.gr.

 

2Διαδικασία Εγγραφής

 1. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης μέσω της ιστοσελίδας www.swissline-cosmetics.gr
 2. Εάν προχωρήσετε σε εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας www.swissline-cosmetics.grαπαιτείται να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, παρέχοντας τα στοιχεία σας και δημιουργώντας έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στα οφέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ακρίβεια των στοιχείων του λογαριασμού σας και για την ενημέρωση/επικαιροποίηση τους όπως απαιτείται.
 3. Ένας λογαριασμός Προγράμματος Επιβράβευσης μπορεί να συσχετιστεί με ένα μόνο μέλος και με μία διεύθυνση email. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με την ταυτότητα του μέλους που είναι εγγεγραμμένο στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το μέλος θα θεωρείται ότι είναι ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος του λογαριασμού της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβλήθηκε κατά τη στιγμή της εγγραφής.

 

3. Τρόπος Λειτουργίας του Πρόγραμμα Επιβράβευσης

  1. Tο Swissline Greek Loyalty Program είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας και ανταμοιβής των πιστών πελατών της Swissline Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας. Σύμφωνα με αυτό, οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση σε διάφορα οφέλη όπως είναι η συμμετοχή σε ειδικές προσφορές - εκπτώσεις, προσωπικές προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ενημερώνονται για τα νέα της Εταιρείας με αποστολή διαφημιστικού υλικού και κάθε είδους επικοινωνία (έντυπη, email, τηλέφωνο, sms, mms, κ.λπ.). Επίσης δύνανται να συλλέγουν πόντους με τις αγορές τους, σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους όπως εκάστοτε ορίζονται από την Εταιρεία. Οι πόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν και αντιστοιχούν σε διάφορα δώρα, σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στα σχετικά ισχύοντα ενημερωτικά έντυπα ή στη σχετική σελίδα του ιστότοπου www.swissline-cosmetics.gr και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Όρων του Πρόγραμμα Επιβράβευσης.
  2. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι βασισμένο σε πόντους. Με κάθε 1€ αγορών από τον ιστότοπο www.swissline-cosmetics.gr κερδίζετε 1 πόντο. Οι αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις περιλαμβάνουν εμπορεύματα και υπηρεσίες σε κανονικές τιμές και εξαιρούν είδη πώλησης ή προώθησης, δωροκάρτες, ισχύοντες φόρους, τέλη, έξοδα αποστολής και παράδοσης ή άλλες εξαιρούμενες χρεώσεις που καθορίζονται από την Εταιρεία κατά καιρούς. Όταν οι αγορές γίνονται μέσω του www.swissline-cosmetics.gr οι πόντοι ενημερώνονται μετά την τιμολόγηση και πληρωμή της παραγγελίας.
  3. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης αποτελείται από 3 βαθμίδες στις οποίες προσφέρονται διαφορετικά οφέλη τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με την εξαργύρωση πόντων, εφόσον επαρκούν. Υπάρχουν 3 βαθμίδες με αναλυτικά τα δώρα που προσφέρονται ανά βαθμίδα:

 

 • Βαθμίδα 1: Silver 1000 – 2999 πόντους
Αποκλειστική έκπτωση μελών 5% με κάθε αγορά
Δωρεάν μεταφορικά
2 δείγματα δώρο με κάθε αγορά
Δώρο γενεθλίων* (με αγορά, ισχύει για μία φορά το χρόνο)
Swissline+  κωδικός έκπτωσης 5%

 

 

 • Βαθμίδα 2: Diamond 3000 – 4999 πόντους
Αποκλειστική έκπτωση μελών 10% με κάθε αγορά
Δωρεάν μεταφορικά
2 δείγματα δώρο με κάθε αγορά
Δώρο γενεθλίων* (με αγορά, ισχύει για μία φορά το χρόνο)
Swissline+  κωδικός έκπτωσης 10%
Δώρο προϊόν κανονικού μεγέθους στους 4500 πόντους

 

 

 • Βαθμίδα 3: Platinum 5000+ πόντους
Αποκλειστική έκπτωση μελών 15% με κάθε αγορά
Δωρεάν μεταφορικά
3 δείγματα δώρο με κάθε αγορά
Δώρο γενεθλίων* (με αγορά, ισχύει για μία φορά το χρόνο)
Swissline+  κωδικός έκπτωσης 15%
Δώρο προϊόν κανονικού μεγέθους στους 6500 πόντους
Δώρο Limited-Edition Kit στους 8000 πόντους
Πρώτη πρόσβαση σε νέα προϊόντα

 

* Κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σας, μπορείτε να εξαργυρώσετε το δώρο γενεθλίων σας στον ιστότοπο www.swissline-cosmetics.gr με μια αγορά και παρέχοντας τον κωδικό προσφοράς σας, ο οποίος θα είναι ορατός στο προφίλ του λογαριασμού σας, εάν έχετε δηλώσει την ημερομηνία γέννησης σας. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον προσωπικό σας λογαριασμό του Προγράμματος Επιβράβευσης για να εξαργυρώσετε το δώρο γενεθλίων σας. Υπάρχει όριο ενός δώρου γενεθλίων ανά μέλος ανά έτος και τα δώρα γενεθλίων δεν μπορούν να μεταφερθούν, να καθυστερήσουν, να ανταλλάξουν ή να επιστραφούν.

 

 • Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης αυτομάτως κερδίζετε τους πρώτους σας 100 πόντους και συγχρόνως 15% έκπτωση για την πρώτη σας αγορά.
 • Τρόποι για να κερδίσετε περισσότερους πόντους:

        Ακολουθήστε μας στο Instagram και κερδίστε 50 πόντους

        Αξιολογήστε τα προϊόντα των αγορών σας και κερδίστε 25 πόντους για κάθε αξιολόγηση – μέγιστος αριθμός αξιολογήσεων 10 φορές ανά έτος (για να κερδίσετε τους πόντους, θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας κατά την αγορά του προϊόντων σας και να ελέγξετε ότι είστε μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης της Swissline by Dermalab Greece.)

 

Οι πόντοι ισχύουν για ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής σας στο ΠρόγραμμαΕπιβράβευσης. Όλα τα οφέλη ισχύουν για τη διάρκεια 12 μηνών. Μετά από 12 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας, οι πόντοι σας μηδενίζονται και αρχίζετε να συγκεντρώνετε πόντους και να ξεκλειδώνετε νέα προνόμια και ανταμοιβές.

 

 4. Οφέλη και Ανταμοιβές του Πρόγραμμα Επιβράβευσης

  1. Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης γίνεστε μέλος, και κερδίζετε πόντους που καθορίζουν τα πλεονεκτήματά σας. Για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, πρέπει να έχετε συγκεντρώσει τον ελάχιστο αριθμό πόντων που απαιτούνται ώστε να φτάσετε τουλάχιστον στην 1η Βαθμίδα του Προγράμματος. Θα βρείτε τις προσφορές και τις ανταμοιβές σας (με κωδικούς προσφοράς εάν υπάρχουν) στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  2. Πλεονεκτήματα: Σε διαφορετικές Βαθμίδες θα ξεκλειδώνετε νέες ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές βασίζονται στους πόντους που έχετε συγκεντρώσει σε ένα μόνο έτος. Πρέπει να εξαργυρώσετε τους πόντους σας πριν το τέλος του έτους. Στο τέλος του έτους οι πόντοι σας μηδενίζονται και ξεκινάτε να μαζεύετε πόντους ξανά με τις νέες σας αγορές.
  3. Δεν είστε υποχρεωμένοι να εξαργυρώσετε όλους τους πόντους σας. Ένα έτος μετά την ημερομηνία εγγραφή σας, παρόλο που οι πόντοι σας μηδενίζονται, η αρχική σας κατάσταση βαθμίδας για το έτος καθορίζεται από τον αριθμό των πόντων που κερδίσατε το προηγούμενο έτος της ιδιότητας μέλους και δικαιούστε αυτά τα προνόμια βαθμίδας ανεξάρτητα από τον αριθμό των πόντων που έχετε. Ωστόσο τα προνόμια της βαθμίδας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
  4. Οι προσφορές και οι ανταμοιβές είναι διαθέσιμες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και ενδέχεται να υπάρξουν αντικαταστάσεις από εμάς κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Εάν η ηλεκτρονική σας παραγγελία δεν ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, τυχόν προσφορές ή ανταμοιβές θα αφαιρεθούν από το καλάθι αγορών σας και ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμες.
  5. Ούτε οι λογαριασμοί, ούτε οι πόντοι του Πρόγραμμα Επιβράβευσης μπορούν να μεταφερθούν, να μοιραστούν ή να συνδυαστούν. Μόνο τα μέλη τα οποία έχουν πληρώσει για τα προϊόντα μπορούν να συγκεντρώσουν πόντους. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακολουθεί τον αριθμό των λογαριασμών ανά πελάτη και να αρνηθεί, να συγχωνεύσει ή να κλείσει πρόσθετους ή διπλούς λογαριασμούς ανά πάσα στιγμή. Τα στοιχεία του λογαριασμού σας είναι εμπιστευτικά και δεν πρέπει να μοιράζονται με κανένα άλλο άτομο.
  6. Οι πόντοι που κερδίζονται μέσω του Πρόγραμμα Επιβράβευσης δεν έχουν αξία μετρητών και είναι μη μεταβιβάσιμοι. Οι πόντοι σας μπορούν να μειωθούν ή να αντιστραφούν σε περίπτωση ακύρωσης ή επιστροφής παραγγελίας.
  7. Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του Προγράμματος είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Δεν μπορείτε να πουλάτε ή να μεταπωλείτε κανένα από τα προϊόντα, που λαμβάνετε από την Εταιρεία.
  8. H Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τις εξαργυρώσεις που χάνονται ή εξαργυρώνονται εξαιτίας δόλιων δραστηριοτήτων από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
  9. Εάν έχετε αμφιβολία για το εάν μια αγορά ή άλλη δραστηριότητα εφαρμόστηκε σωστά στο λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Swisslineby Dermalab Greece customerservice@swissline-cosmetics.gr . Στο email πρέπει να διευκρινίζεται το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το Πρόγραμμα, η ημερομηνία της δραστηριότητας και το ζήτημα που αντιμετωπίσατε. Η επικοινωνία πρέπει να αποσταλεί το αργότερο τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία πραγματοποίησης της αγοράς ή της δραστηριότητας του Πρόγραμμα Επιβράβευσης για την οποία πρόκειται.
  10. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν μέσω της ιστοσελίδας www.swissline-cosmetics.gr μόνο μαζί με αγορά προϊόντος.

 

 5. Επικοινωνία Προγράμματος Επιβράβευσης

  1. Οι συμμετέχοντες συναινούν ρητώς όπως τα προσωπικά τους στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Πρόγραμμα Επιβράβευσης, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των συμμετεχόντων, την τυχόν αποστολή των δώρων κ.λπ., καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές-προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου – Όροι και Προϋποθέσεις
  2. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, τα οποία τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου- Όροι και Προϋποθέσεις, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 210 6233900.

 

6. Τροποποίηση και Τερματισμός του Πρόγραμμα Επιβράβευσης

  1. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης και τα οφέλη του προσφέρονται κατά την απόλυτη κρίση μας. H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να αναστείλει ή και να διακόψει οποτεδήποτε το Πρόγραμμα Επιβράβευσης, για όσο διάστημα κρίνει αναγκαίο, και οι συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία αξίωση εναντίον της σε μια τέτοια περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τα προνόμια του Πρόγραμμα Επιβράβευσης, τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε πόντους και φθάνετε σε κάθε Βαθμίδα Πρόγραμμα Επιβράβευσης, καθώς και το πώς αξιολογούμε και επιβραβεύουμε τις  αγορές σας ή/και άλλη δραστηριότητα του ΠρόγραμμαΕπιβράβευσης. Διατηρούμε το δικαίωμα να θέτουμε όρια στον αριθμό των αγορών ή δραστηριοτήτων που είναι κατάλληλες για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ή/και για οποιαδήποτε συγκεκριμένη βαθμίδα, τον αριθμό ή τους τύπους ανταμοιβών ή πλεονεκτημάτων που ενδέχεται να λάβετε ή να κερδίσετε σε οποιαδήποτε βαθμίδα, σε δεδομένο χρόνο περίοδο ή για τη διάρκεια του Πρόγραμμα Επιβράβευσης ή/και οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών. Διατηρούμε το δικαίωμα να σας αποκλείσουμε ή να διακόψουμε τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και να ελέγξουμε τον λογαριασμό μέλους σας ανά πάσα στιγμή, κατά την αποκλειστική αλλά εύλογη διακριτική μας ευχέρεια.
  2. Η Εταιρεία δύναται ανά τακτά διαστήματα να αλλάζει τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης με μόνη υποχρέωση της να κοινοποιεί τις αλλαγές σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα www.swissline-cosmetics.gr
  3. H συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης καθώς και η παραλαβή των δώρων συνεπάγονται την πλήρη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των Όρων του Προγράμματος Επιβράβευσης.
  4. Για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ενεργό, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον μια αγορά εντός 24 μηνών. Η ιδιότητα μέλους θα λήξει εάν ένα μέλος είναι ανενεργό για περίοδο 24 μηνών ή περισσότερο. Εάν η συνδρομή σας ανακληθεί, τυχόν ανταμοιβές ή προνόμια στον λογαριασμό σας θα λήξουν αυτόματα και η πρόσβασή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και τις λειτουργίες του θα τερματιστεί αυτόματα. Εάν υποπτευόμαστε παράνομη δραστηριότητα, απάτη, ψευδή δήλωση, κατάχρηση ή παραβίαση αυτών των Όρων, διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε στις κατάλληλες νομικές ενέργειες.
  5. Για όποια διαφορά τυχόν προκύψει σχετικά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης, εφαρμοστέο θα είναι το ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας στην Ελλάδα.